Relasjonsutvikling

Tjenester

Vi har gleden av å tilby Genuine Contact™ programmet som et "operativsystem" for at din organisasjon kan lykkes og blomstre i endring.
Dette er det du trenger for å lede din organisasjon gjennom endringer, igjen og igjen.
Programmet bygger på bred fagkunnskap. Det kjennetegnes av sin enkelhet og praktiske tilnærming. En serie med kursmoduler gir tankegods, verktøy og møtemetoder som styrker lederskapet og tar i bruk den kollektive visdommen i virksomheten.
Vi tilpasser gjerne programmet for internt bruk. Her er tilbudet av planlagte åpne kurs:


Bygge og opprettholde en sunn og balansert organisasjon.
Online våren 2019
Kurset er en hjelp for deg som kjenner på spenningen mellom det gamle og det nye. Modulen er ideell for at flere fra samme virksomhet kan se på sin konkrete situasjon. Du vil få verktøy til å gjøre en diagnose av nå-situasjonen og planlegge konkrete tiltak for å fornye og opprettholde en sunn og balansert organisasjon.
Pris 6800,- 25% for 2. delt fra samme org, og 50% ved 3 eller flere
https://www.eventbrite.com/e/bygg-en-sunn-og-balansert-organisasjon-tickets-50631978611


Individuell Helse og balanse (IHB)
Online på norsk/svensk : 2. 9. 16 og 23. mai 2019: 4 korte morgensamlinger, en morgen pr. uke kl. 7.30 - 9.30
Samlingene støtter din personlig forankring og fokus, slik at du finner tilbake til balansen når den stadig blir utfordret. Du får verktøy til å se helhetlig på livet og virket ditt.
Pris: 3.500,-

Arbeid med Open Space Technology ( OST)
11 - 13 mars.- 2019 på ID - huset i Brattvåg
I dette kurset lærer du en møte-metodikk og tilnærming for å bygge broer mellom “siloene” og finne løsninger sammen. Du fordyper deg i tilnærmingen, lærer konkret tilrettelegging, øver på facilitering og lager egne møtedesign.
Med Open Space Technology i organisasjonens verktøykasse, har dere kapasitet til å møte kompleksitet og uoversiktlige situasjoner sammen og bruke den samlede innsikten til å finne løsninger.
Kurset er en utviklingsprosess med forarbeid, og oppfølgingsarbeid for best mulig læringsutbytte.
Pris: 9.800,- 25% avslag ved 3 eller flere fra samme organisasjon.
https://openspace2019.eventbrite.com

Holistisk lederskapsutvikling (HLD)
17 - 20 juni 2019: Ramsviks Övergård, Hunnebostrand. Sverge.
Hvordan leder vi en dynamisk og levende organisasjon i trå med verdiene en slik organisasjon bygger på? I dette kurset får du tid til å lande inn i et holistisk perspektiv, øve på grunnleggende praksis og legge et grunnlag for videre utvikling.
Forkunnskaper: Kursene VSBO, BSBO og IHB
Pris: 14.800,- inkl kost og losji.

Prosessledelse for interne prosesser
Vi skreddersyr prosesser for leder- og organisasjonsutvikling. Vi leder prosessmøter og holder kurs for intern kapasitetsbygging. Slike oppdrag starter alltid med et gratis avklaringsmøte. Ta gjerne kontakt.

Coaching/ Mentoring
Noen ledere har selv kapasitet til å drive endringsprosesser. Da kan det være avgjørende å ha en god mentor som kan tilby sparring og et blikk utenfra. Vi kan bistå med å klargjøre mål, utforske løsninger, reflektere over utfordringer og ha et øye på framdriften. Det handler om å ta vare på mennesker i krevende endringssituasjoner.
Last ned mer info

Strand